Oferte

Promoția sărbătorii de 8 Martie! (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Promoția sărbătorii de 8 Martie! (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
La procurarea unui Certificat Cadou în valoarea de minim 500 lei, primești în dar un Card de Reducere de 20%, valabil pînă pe 01 septembrie 2017.
Mai mult
Promoția Sărbătorilor de Iarnă!!! (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Promoția Sărbătorilor de Iarnă!!! (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
Procurați două Certificate Cadou, și primiți reducere de -50% pentru al 3-lea. Felicită persoanele dragi și oferă-le clipe de neuitat!
Mai mult
Beneficiați de tratament turcesc complet și primiți CADOU o procedură de masaj la spate (30 min). (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Beneficiați de tratament turcesc complet și primiți CADOU o procedură de masaj la spate (30 min). (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
PROMOȚIA lunii August! Beneficiați de tratament turcesc complet și primiți CADOU o procedură de masaj la spate (30 min).
Mai mult
Reducere 20 % la complex Easy Slim (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Reducere 20 % la complex Easy Slim (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
Restabiliti-Va RAPID silueta după sărbători! Doar in perioda de 1 februarie pîna 8 martie este valabilă reducerea de 20% la complexul Easy slim!
Mai mult
PROMOȚIE PENTRU TOATĂ VARA! Ofertă Epilare – reducere pînă la -30% reducere (PROMOȚIE FINALIZATĂ) PROMOȚIE PENTRU TOATĂ VARA! Ofertă Epilare – reducere pînă la -30% reducere (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
Pregătește-te de anotimpul călduros și uită de grija părului nedorit. Luna mai îți aduce o veste foarte bună: o ofertă de neratat la epilarea cu ceară sau shugaring – pînă la -30% reducere de preț.
Mai mult