Oferte

Procură 10 LPG corporal și primești Cadou 5 LPG facial! Procură 10 LPG corporal și primești Cadou 5 LPG facial!
Din 01.02.18 se topește prețul pentru o procedură de: LPG corp - 350 lei, LPG față - 150 lei. La fel puteți dispune de oferta noastră atractivă: La procurarea a 10 proceduri de LPG corp, primiți CADOU 5 proceduri de LPG facial.
Mai mult
De 14 februarie - ziua îndrăgostiților surprinde persoana dragă cu un cadou plăcut de la ViviSpa! (PROMOȚIE FINALIZATĂ) De 14 februarie - ziua îndrăgostiților surprinde persoana dragă cu un cadou plăcut de la ViviSpa! (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
La procurarea unui certificat cadou în sumă mai mare de 1000 lei, participați la o tombolă cu cîștig garantat: o reducere de 5%, 7%, 10% sau 14% pentru o procedură la ViviSpa!
Mai mult
Promoția Sărbătorilor de Iarnă!!! (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Promoția Sărbătorilor de Iarnă!!! (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
Procurați două Certificate Cadou, și primiți reducere de -50% pentru al 3-lea. Felicită persoanele dragi și oferă-le clipe de neuitat!
Mai mult
OFERTĂ pentru Spa Complex din 10 proceduri pentru remodelare corporală (PROMOȚIE FINALIZATĂ) OFERTĂ pentru Spa Complex din 10 proceduri pentru remodelare corporală (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
* 1 procedură de Piling turcesc cu masaj de spumă + Aqua Zona (hamam+bazin), * 3 proceduri de Parafango, * 3 proceduri de LPG corporal, * 2 proceduri de Pressoterapie, * 1 procedură de Miostimulare. Programul de remodelare corporală este întocmit individual după o consultație prealabilă cu specialistul.
Mai mult
Ofertă pentru peeling chimic facial!!! PROMOȚIE FINALIZATĂ) Ofertă pentru peeling chimic facial!!! PROMOȚIE FINALIZATĂ)
La achitarea a 2 proceduri de peeling chimic facial a cîte 500 lei, primiți CADOU "Aloe Vera Gel" pentru îngrijire după procedură.
Mai mult