Noutăți

DR. SKIN™ – APARAT MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI DR. SKIN™ – APARAT MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
Microdermabraziune cu diamante, electroporație multi-polară și lifting facial cu micro-curenți – sistem 4-în-1 de îngrijirea tenului și tratamente anti-aging.
Mai mult
DEEP masaj DEEP masaj
Acest masaj este recomandat pentru toată lumea - atât pentru persoanele care fac sport regulat, sportivii profesioniști, și la fel cei, care nu pot din punct de vedere a sănătății sau nu au timp pentru activitate fizică. Scopul principal al Deep-masajului - este de a restabili resursele fizice și spirituale ale clientului!
Mai mult
Spa Complexe pentru corecția siluetei - Shaping for Body Spa Complexe pentru corecția siluetei - Shaping for Body
O serie de îngrijire pentru corp cu aromă delicată pentru modelarea corpului, creșterea densității, fermității și elasticității pielii. - Îmbunătățește turgescența. - Modelează silueta, face pielea mai fină. - Prevede prevenirea îmbătrânirii premature.
Mai mult
Microdermabraziune cu diamante Microdermabraziune cu diamante
Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei. Cunoscuta si sub denumirea de “lunch peeling” – gomajul din pauza de prinz, tratamentul prin microdermabraziune este un procedeu nechirurgical, non-invaziv si nedureros de finisare a pielii, ce se practica frecvent in cabinetele medicale si centrele de infrumusetare.
Mai mult
Procedura facială cu mătase - Biomatrix Procedura facială cu mătase - Biomatrix
Procedura de lifting cu mătase va ajută să aveți o piele fină ca mătasea, deoarece reduce impactul asupra pielii atît factorilor externi, cît și celor interni, care duc la îmbătrânirea precoce a pielii. Această procedură de întinerire bazată pe condiționarea fibrelor de mătase, conferă efectul unui lifting imediat al pielii, hidratează și netezește ridurile. Procedura de mătase vă ajută să vă pregătiți pentru orice eveniment - pielea dvstră va fi perfect netedă, lucioasă și matasoasa. Deja după prima sesiune a procedurilor de mătase se vor observa rezultate clare.
Mai mult