Noutăți

Spa Complexul ”Antistress” Spa Complexul ”Antistress”
Beneficiile acestor proceduri sunt următoarele: - Curățarea pielii în profunzime (piling turcesc cu masaj de spumă), - Îmbunătățirea respirației (hamam), - Eliminarea toxinelor din corp (hamam), - Hidratarea pielii (împachetarea din ciocolată), - Redobîndirea elasticității și fermității pielii (împachetarea din ciocolată), - Activarea circulației sagvine (masaj antistress), - Diminuarea tensiunei musculare și îmbunătățirea fluxului de sînge la cap (masaj antistress).
Mai mult
Spa Complexul ”Detox & Drenaj” Spa Complexul ”Detox & Drenaj”
Beneficiile acestui Spa Complex sunt următoarele: - exfolierea celulelor moarte ale pielii - relaxarea și calmarea corpului - efect anticelulitic - tonifierea și hidratarea pielii - drenaj limfatic clasic, cu o scădere mică în centimetri.
Mai mult
DR. SKIN™ – APARAT MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI DR. SKIN™ – APARAT MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
Microdermabraziune cu diamante, electroporație multi-polară și lifting facial cu micro-curenți – sistem 4-în-1 de îngrijirea tenului și tratamente anti-aging.
Mai mult
DEEP masaj DEEP masaj
Acest masaj este recomandat pentru toată lumea - atât pentru persoanele care fac sport regulat, sportivii profesioniști, și la fel cei, care nu pot din punct de vedere a sănătății sau nu au timp pentru activitate fizică. Scopul principal al Deep-masajului - este de a restabili resursele fizice și spirituale ale clientului!
Mai mult
Spa Complexe pentru corecția siluetei - Shaping for Body Spa Complexe pentru corecția siluetei - Shaping for Body
O serie de îngrijire pentru corp cu aromă delicată pentru modelarea corpului, creșterea densității, fermității și elasticității pielii. - Îmbunătățește turgescența. - Modelează silueta, face pielea mai fină. - Prevede prevenirea îmbătrânirii premature.
Mai mult