Hamam

Baia Turcească, în denumirea originală Hamam, este o baie cu aburi cu o temperatură de maxim 40°-45 C. Baia este compusă dintr-o zonă netedă de Marmora încălzită, pe care se realizează terapia şi o zonă de aşteptare formată din bănci încălzite. În baia turcească se mai află doua fântâni din aceeași marmora, cu apă rece şi caldă.

   

Hammam-ul este un ritual ancestral de infrumusețare si intarire a organismului, avănd o capacitate extraordinară de a reda starea de bine si de a purifica corpul, atît pe exterior, cât și pe interior. Nu doar ca iți cureți pielea in cel mai eficient mod posibil, dar iți purifici si organele interne, eliberandu-le de toxine. Spre deosebire de sauna obișnuita, hammam-ul iți oferă o plonjare intr-o atmosfera caldă și umeda, mai puțin agresivă și mai puțin periculoasă pentru inimă.

Baia de aburi are o serie de proprietați curătive pentru bolile reumatice, digestive, respirătorii, afectiunie ale ficatului și ale vezicii biliare, obezitate, tulburări de metabolism, boli renale, dermatologice și ginecologice, și te pune pe picioare in perioadele de convalescentă.


Curațare profunda a pielii
Aburii călzi patrund cu ușurinta in piele și declanseaza treptat transpirația, precum și eliminarea toxinelor și a impuritatilor din cele mai profunde straturi ale epidermei. Porii fiind deschisi, pielea respira și se regenerează, accelerand procesul de eliminare a celulelor moarte. Corpul devine mai tonifiat, iar circulatia sanguina este vizibil imbunatatita.

Ajutor prețios impotriva racelii și a gripei
Daca vrei ca bolile de sezon să te ocoleasca iarna asta, dă o fuga la hammam. Caldura și aburii sunt excelenți pentru curățarea profunda a cailor respiratorii, detoxifierea plamanilor, decongestionarea sinusurilor, lucru ce imbunatațește și facilitează respiratia. Iar ca să te fereasca de raceală, gripă sau viroze respiratorii, hammam-ul contine și vapori de eucalipt, excelenți pentru imunitate, tonus și trătarea afecțiunilor respirătorii.

Scut impotriva stresului
Aburii calzi ai hammam-ului sunt insotiti de regula de cromoterapie și meloterapie: culorile și muzica sunt folosite pentru inducerea unei stări de relaxare profunde. Te vei simti coplesit de multitudinea de senzatii placute care te invadează și te asiguram ca nu te vei mai putea gândi la nimic in acele momente.

În aqua zona se include bazin, hamam, și ceai din plante naturale servit în camera de relaxare. 

Condiții pentru aqua zona

  • Producerea zgomotului, comunicarea zgomotoasă, care creează disconfort celorlalte persoane ce se află în complex.
  • Aflarea în zona aqua fără costum de baie și șlapi.
  • Accesul copiilor cu vârsta sub 16 ani
  • Utilizarea remediilor igienice personale: a remediilor cosmetice pentru corp, a diverselor crupe, a măturilor de baie. De asemenea se interzice aducerea şi consumarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice.

Piling turcesc cu masaj de spumă

+aqua zona (hamam+bazin)

marți-vineri 09:00-15:00 470 lei/pers.

marți-vineri 15:00-21:00 

și în weekend

520 lei/pers.

Piling turcesc+aqua zona(hamam+bazin): 300 lei/1 pers.

Masaj cu spumă+aqua zona(hamam+bazin): 350 lei/1 pers.

Condiții pentru grupe:

- 3 pers., se achita pilingurile 470/520 lei/ pers.,  timpul disponibil 2 ore
- 4-6 pers. se achita pilingurile 300 lei/pers., timpul disponibil 2 ore cîte 550 lei/ora + 1 ora GRATIS, cu condiția - min. 2 proceduri
- 8 pers. se achita pilingurile 300 lei/pers., pîna la 4 proceduri, începînd cu a 5a procedura pretul pilingului este 280 lei/ pers., timpul disponibil 4 ore - se achită toate cîte 550 lei/ora .