Împachetari cu ciocolată

Cate dintre noi putem rezista in fata tentatiei de a savura ciocolata? Împachetarile cu ciocolata reprezinta un foarte bun tratament anti-celulita.
Efecte spectaculoase ale impachetării: slabire, detoxifiere, hidratare si relaxare!

Teobromina este o substanta extrasa din semintele arborelui de cacao si reprezinta o componenta extrem de importanta a tratamentelor corporale anti-celulita, deoarece aceasta stimuleaza in mod eficient dizolvarea depozitelor de grasime, are un efect vasodilatator si in acelasi timp este un antidepresiv natural.

Cu toate stim ca in urma variatiilor de greutate, exista riscul aparitiei vergeturilor. Siliciul aflat in compozitia tratamentului, scade celulita vizibil, ajutand la sinteza proteinelor si la reconstituirea fibrelor elastice. Asadar, datorita proprietatilor extraordinare de  regenerare a celulelor, impachetarile cu ciocolata reprezinta un tratament  excelent recomandat atat persoanelor ce doresc sa-si remodeleze corpul frumos si fara urma de vergeturi, cat si celor cu vergeturi deja existente.

Cafeina continuta in cacao desfasoara o actiune antiedematoasa, deoarece stimuleaza drenajul si eliminarea lichidelor stagnante. In plus, mobilizeaza acizii grasi din tesutul adipos. Cacaoa este o sursa semnificanta de oligoelemente, in mod particular de magneziu ce are o activitate relaxanta, facand astfel din impachetarile cu ciocolata un bun tratament contra stresului.

Durată procedurii: 60-90 min.
Preț: 600 lei