Împachetare GRAPE WINE

“GRAPE WINE” - o nouă linie de acţiune intensă de la Janssen Cosmeceutical.  Combinatia perfecta a bogăţiilor naturii. Va asigura un efect pronuntat de lifting și fermitatea pielii și totodata aduce o senzatie de relaxare şi confort.

Revitalizare, stimulare, întinerire – acestea sunt principalele sarcini ale terapiei cu vin. O line orientată exclusiv spre rezultat, refacere și protejare bazată pe puplă micronizată, coajă și semințe de struguri roșii, proteine vegetale. Elasticitate, culoare, calitatea reliefului pielii - toate acestea pot fi realizate prin aplicarea complexă a produselor liniei.

Împachetarea cu extracte de struguri – direcția strălucitoare anti –age a terapiei moderne SPA. Oferă pielii nutriție și restructurare, întărește vasele. Are un efect anti-inflamator și antioxidant puternic.


Un ultim retuș al terapiei GRAPE WINE este loțiunea de corp cu extract natural din frunze de struguri. Se potrivește perfect pentru finisarea terapiei SPA. Pielea devine în mod vizibil mai moale, mai fină și mai catifelată.

Durată procedurii: 60-90 min.
Preț: 600 lei