Presoterapia

Cum functioneaza presoterapia? 
Aceasta metoda se bazeaza pe niste pantaloni care au șase camere. Se umfla separat fiecare camera in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchii, zona fesiera, abdomenul si bratele). Nu este recomandata persoanelor claustrofobe, datorita efectului de presare care este puternic, dar reglabil. 

Ce zone pot fi lucrate cu ajutorul acestei metode? 
Este strict pentru zona picioarelor, de la degetele picioarelor pana la muschii fesieri, zona abdominala si a bratelor. 

Care sunt efectele metodei si cata valabilitate au ele? 
Efectele imediate sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scadere mica in centimetri (cel mult 2 cm) si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor. Despre efecte de lunga durata nu se poate vorbi, deoarece doar singura presoterapia nu va va ajuta sa slabiti. Insa, in combinatie cu LPG-ul poate avea efecte spectaculoase, combatand eficient si celulita. 

Cum se deruleaza un tratament clasic de presoterapie? 
Un tratament complet presupune 10 sedinte, efectuate cu regularitate cate 2-3 pe saptamana. Dupa care se va urma un tratament de intretinere, care consta intr-o sedinta sau doua pe saptamana. Nu este recomandata in perioada menstruatiei, pentru ca organismul este mai slabit, sensibil si nu suporta stimulii exteriori. 


Care sunt contraindicatiile acestei metode?
La presoterapie nu exista contraindicatii. De exemplu, in cazul femeilor insarcinate, care nu pot folosi electrostimularea , este foarte indicata presoterapia. E foarte important doar sa ținem cont de igienă (în timpul procedurii imbracăm o pijama lungă de bumbac, sau in cel mai rău caz rămînem in strampi).

Prețul procedurii: 250 lei